GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen stílusú zenéket játszotok?


Alapvetően az esküvőkön igyekszünk mindig az adott hangulatnak megfelelő stílust játszani, amire épp a vendégek és a táncolók vágynak, amivel tovább fokozhatjuk a hangulatot. A legtöbb esküvő általában 80-as évek zenéivel indul, hogy az idősebb korosztály azonnal be tudjon csatlakozni a táncba, majd ahogy telik az este, fokozatosan az újabb zenék felé haladnak a zenék. Mindezt természetesen megbolondítva a legnagyobb és legismertebb slágerekkel, legyenek ezek akár mulatós, akár mai popzene.
Lehet-e zenéket kérni buli közben?


Igyekszünk minden kérést teljesíteni az este folyamán. Mi nem előre összeállított tracklistát játszunk, hanem a helyszínen a hangulatnak megfelelően alakítjuk a zenei palettát. Így a zenei kérések nagy része a vendégek örömére teljesül is.
Mire van szükségetek, mit kell biztosítanunk nektek?


Mindent viszünk magunkkal, ami a megrendelt szolgáltatásokhoz szükséges. 1 db 2 méter széles asztalt kérünk csupán.
Mi a foglalás menete?


A pontos dátum lefoglalása ajánlatadással kezdődik, melyet emailben küldünk részetekre. Az ajánlat elfogadása után a pontos átum lefoglalása szerződéskötéssel válik véglegessé. Az esküvő pontos részleteit, a nap menetét emailen, és/vagy személyes talákozó alkalmával beszéljük át. Ha már döntöttetek, ne húzzátok az időt! Januártól felgyorsulnak a nyári esküvőkre a foglalások, az időpontok hamar elfogynak.
A zene mellett milyen egyéb szolgáltatásokat tudtok nyújtani?


- Ceremónia hangosítást akár fedett, akár szabadtéri helyszínen (ahol áramellátás nem megoldott, aggregátorral biztosítjuk) - Fénytechnikát, akár a buli fényeket, mozgófejes robotlámpákkal, akár dekorációs célra ledes fali súrolófényeket - nyitótánchoz, bevonuláshoz, zenekarnak szárazjég effektet - Karaoke-t - vetítésnél projektort, led tv-t, vagy ledfalat
Mikor érkeztek a helyszínre?


Ez a megrendelt szolgáltatásoktól függ, de általában 1-másfél órával az első vendég érkezése előtt.